Pie TV3 skatītājiem ar jaunu sezonu un vēl vairāk gardu ēdienu receptēm atgriezies iemīļotais gatavošanas šovs "Šefu gaidījāt?". Šajā sezonā šefpavāriem Mārim Jansonam un Raimondam Zommeram talkā nāks restorāna "JOHN" šefpavārs Kristaps Sīlis. Šefpavāri dosies ciemos pie sabiedrībā zināmām personām, lai kopīgi pagatavotu gardas trīs kārtu vakariņas.

Reklāma

Kā atzīst Kristaps Sīlis, virtuvē viņš pavadījis jau 20 gadus, no tiem 14 – šefpavāra lomā: "Man pavāra profesija nav darbs, tas ir dzīvesveids, arī mans hobijs." Iepriekš strādājis par šefpavāru "Annas Hotel" restorānā un restorānā "Le Dome", taču nu par savām mājām sauc restorānu "JOHN", kas, tāpat kā restorāni "Entresol" un "Kest", ko vada Zommers un Jansons, ir "Michelin Guide" ceļvedī ieteikts restorāns.

Pavāra profesija nav bijis Kristapa aicinājums no bērnības, taču kādā dzīves posmā šāda iespēja pavērusies, un viņš atzīst, ka šai profesijai nav robežu – ar to iespējams pārsteigt un iepriecināt savus viesus ik uz soļa. "Latvijā nav pietiekami būt labam savā sfērā. Lai tevi pamanītu un novērtētu, tev ir jāiegūst atpazīstamība un jāuzrunā cilvēki ar savām prasmēm arī ārpus restorāna sienām. Man patīk izaicinājumi, un dalība šovā noteikti liek man izkāpt no manas komforta zonas, kam ir daudz plusu – iemācīties kaut ko jaunu un iepazīt jaunus un talantīgus cilvēkus," atzīst Kristaps.

Arī šosezon kopā ar šefpavāriem izzināsim virtuves noslēpumus, smelsimies iedvesmu jaunām receptēm, kā arī uzzināsim dažādus pavāru noslēpumus, ko varam pielietot arī savā ikdienā, gatavojot maltītes. Būs neparastas garšu kombinācijas, iemīļoti ēdieni, kas atgādinās bērnības garšu, un daudz fantastisku viesu, pie kuriem doties ciemos.

Interesantas personības, padomi gatavošanā visām dzīves situācijām jaunajā šova "Šefu gaidījāt?" sezonā no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18.10 kanālā TV3.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.