Izdevniecība "Latvijas Mediji" laidusi klajā latviešu rakstnieces Sanitas Strautnieces romānu “Kvēlojošie”.

Reklāma

Kopš Toma pieņemšanas ģimenē viņš Maijai bijis kā dadzis acī, un, šķiet arī Tomam viņa. Sabojājušās Maijas attiecības ar tēvu, uz vecāku mājām jaunā sieviete brauc reti. Taču nu, lai saņemtu savu mantojuma daļu, viņai būs jāpavada Vārpiņās visa vasara, strādājot plecu pie pleca ar Tomu. Vai viņai izdosies pārvarēt kaismīgo naidu? Un ja nu tas slēpj kādas pavisam pretējas jūtas?

Sanitas Strautnieces romāns "Kvēlojošie". Vāka māksliniece Nataļja Kugajevska.

"Ievelkošs vasaras romāns, ar savu noslēpumu, kurš nemaz tik ātri neatšķetinās. Maija uzskata, ka Toms viņai atņēmis ģimeni, savukārt arī Tomam ir kāds noslēpums, ko viņš nespēj atklāt. Vai Toms spēs uzticēties un atvērties? Vai Maijai pietiks gudrības lecīgajā puišelī ieraudzīt arī ko citu? Vai no naida līdz mīlestībai var būt viens solis? Jā! Ja apzinās un izšķetina savas iekšējās sāpes un piedod pārinodarījumus. Vasara ir kaislīgs gadalaiks, un šai romānā autorei ir izdevies ievīt arī gaumīgas erotikas stīgu," raksta Meldra Gailāne, grāmatu blogere.

Sanita Strautniece (1986) debitēja rakstniecībā ar ziemas romānu "Ieputinātie". Pērn tam sekoja pavasarīgais mīlasstāsts "Apreibinātie", un tagad jūs turat rokās trešo – romantisko vasaras romānu "Kvēlojošie". Ikdienā strādā Uzņēmumu reģistrā, brīvajos brīžos kopā ar ģimeni ceļo un, kad neraksta, labprāt cep kūkas.

Vakara Romānu sērijā iznāk jaunākie, latviešu autoru, Vakara Romāna konkursa laureātu darbi. Konkursa mērķis ir veicināt latviešu oriģinālliteratūras tapšanu, izdodot aktuālas, mākslinieciski augstvērtīgas, interesantas un vizuāli pievilcīgas grāmatas. Sērijas ietvaros, reizi mēnesī iznāk grāmatas par mīlestību un naidu, sarežģītām attiecībām, noziegumiem, ar neparedzētiem sižeta pavērsieniem.

Aptauja

Kāds ir jūsu biežākais LASI.LV apmeklējuma laiks?

KONTEKSTS

Grāmatu izdevniecība "Latvijas Mediji" darbu sāka 1998. gadā ar latviešu rakstnieka Vladimira Kaijaka romānu "Enijas bize". Oriģinālliteratūra allaž ir bijusi izdevniecības galvenais stūrakmens un veiksmes stāsts. Vairāki romāni saņēmuši "Lielo lasītāju balvu". Šodien izdevniecība "Latvijas Mediji" piedāvā oriģinālo un tulkoto literatūru, vēsturi un dokumentālo literatūru, praktiskās grāmatas, gadagrāmatas, kalendārus, bērnu grāmatas. Katru gadu izdevniecība lasītāju rokās nodod vairāk nekā 100 dažādu nosaukumu darbus.

Jaunākās grāmatas meklē izdevniecības veikalā šeit