Izdevniecība "Latvijas Mediji" laidusi klajā Līvas Vecvagares romānu pusaudžiem “Tik traki jau nav”. Emīla Garjāņa vāka un iekšlapu dizains. Vecumgrupa 13+.

Reklāma

Paula tā arī domāja, ka vidusskolas populārās meitenes viņu uz dzimšanas dienas svinībām uzaicināja ne jau draudzīgu jūtu vadītas. Un izskatās, ka sekas pēc tajās izpildītā garu izsaukšanas seansa izjūt tikai viņa.

Diemžēl labākajai draudzenei par to stāstīt nedrīkst, un draugam acīs skatīties viņa vairs nespēj. Tāpēc meitenei nāksies pašai tikt skaidrībā par to, kas īsti notika un kā atkal panākt, lai dzīve piederētu viņai pašai.

Līvas Vecvagaresromāns pusaudžiem meistarīgi ievelk negaidītos notikumu virpuļos un atklāti runā par sāpēm un vientulību, neaizmirstot arī par dzīves humoru un mīlestību.

Līvas Vecvagares stāstu krājums pusaudžiem "Tik traki jau nav".

Izvēle ticēt vai neticēt pārdabiskajam daudzviet paliek lasītāja ziņā, jo galvenās problēmas, protams, ir tās, kas tik daudziem no mums pazīstamas īstajā dzīvē. Problēmas skolā un ģimenē, kontrolējošas un pat vardarbīgas pirmās attiecības, kam vajadzēja būt tik skaistām. Vēlme iederēties un veikt "pareizās" izvēles.

Par rakstnieci

Ar grāmatām Līva Vecvagare ir draugos kopš mazotnes, un šo lasītprieku viņai izdevies transformēt arī literāri radošos piedzīvojumos. Līva absolvējusi rakstniecības maģistra studijas Liepājas Universitātē, kā redaktore apčubina rakstus, tulkojumus un radošus darbus, kā arī pēc nelielas sadūšošanās kļuvusi par autori rakstiem, stāstiem un filmu reklāmām televīzijā. Līvas pirmais solis literatūrā – grāmata “Mārtiņš Datortārpiņš” (2020) – bija nominēts Jāņa Baltvilka balvai kā debija bērnu literatūrā.

Grāmata izdota ar Valsts kultūrkapitāla fonda finansiālu atbalstu un ar Liepājas valstspilsētas pašvaldības centrālās administrācijas atbalstu.

KONTEKSTS

Grāmatu izdevniecība "Latvijas Mediji" darbu sāka 1998. gadā ar latviešu rakstnieka Vladimira Kaijaka romānu "Enijas bize". Oriģinālliteratūra allaž ir bijusi izdevniecības galvenais stūrakmens un veiksmes stāsts. Vairāki romāni saņēmuši "Lielo lasītāju balvu". Šodien izdevniecība "Latvijas Mediji" piedāvā oriģinālo un tulkoto literatūru, vēsturi un dokumentālo literatūru, praktiskās grāmatas, gadagrāmatas, kalendārus, bērnu grāmatas. Katru gadu izdevniecība lasītāju rokās nodod vairāk nekā 100 dažādu nosaukumu darbus.

Jaunākās grāmatas meklē izdevniecības veikalā šeit