Šī ir viena no uzņēmuma "Gemoss" šefpavāres un zīmola Just Nature vēstneses Inaa Poliščenko receptēm.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 500 ml saldā krējuma
  • 500 ml kokosriekstu piena
  • 150 g cukura
  • 8 g želatīna
  • 1 vaniļas pāksts
  • 6 konservētu persiku pusītes

Pagatavošana

Želatīnam pārlej aukstu ūdeni un uzbriedina. Katliņā ielej saldo krējumu un kokosriekstu pienu. 

Vaniļas pākstij izņem sēkliņas, tās un arī pāksti pievieno saldajam krējumam un kokosriekstu pienam, pieber cukuru un, lēnām maisot, uzkarsē. Pievieno uzbriedināto želatīnu, samaisa. Tad masu lej caur sietiņu deserttrauciņos. 

Lai deserts atdzistu, trauciņus ievieto ledusskapī. Pasniedzot dekorē ar persiku šķēlītēm.

Konservētos persikus var aizstāt ar svaigiem.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV dārza darbu kalendāra vēstkopai šeit.

Pieraksties vēstkopai un reizi nedēļā saņem LASI.LV atlasītus rakstus par dārza, dabas, recepšu tematiku.

Ko tu saņemsi:

🌱 Noderīgus padomus par dārza un mājas kopšanu, aktuālo dārza darbu kalendāru
🍏 Sezonālas un veselīgas receptes
🐾 Ieteikumus par mājdzīvnieku aprūpi
🌿 Stāstus par Latvijas dabu un vidi
⚖️ Praktisku informāciju par tiesībām un ikdienas jautājumiem