Ir kabaču laiks. Saimnieces izmanto kabačus dažādos ēdienos, marinē, gatavo kabaču lečo. Taču kabačus var arī sasaldēt izmantošanai ziemā.

Reklāma

Rīkojas šādi.

Kabačus sagriež kubiņos un vienā kārtā izber uz paplātes, kurā ieklāts cepampapīrs. Cepampapīrs nepieciešams, lai kabači nepiesaltu pie paplātes.

Kabačus sagriež kubiņos un vienā kārtā izber uz paplātes, kurā ieklāts cepampapīrs.

Liek saldētavā. Kad kabači sasaluši, tos pārber saldēšanai paredzētajos maisiņos vai konteineros.

Kad kabači sasaluši, tos pārber saldēšanai paredzētajos maisiņos vai konteineros.

Ziemā izņem no saldētavas un neatkausējot ber uz pannas, kur jau apcepti sīpoli. Apmaisa, pieliek garšvielas, uzliek pannai vāku un cep 10 minūtes. Vakariņas ir gatavas – ātri, veselīgi, garšīgi!

Kabacītis.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.