Vēsā laikā labi noder siltie salāti, šajā gadījumā - no cūkgaļas un ziedkāpostiem, kas sātīguma dēļ var aizvietot pamatēdienu.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 200 g cūkgaļas
  • 150 g ziedkāpostu
  • 2 tomāti
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 50 ml augu eļļas cepšanai
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • pustējkarote ingvera pulvera
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

Cūkgaļu sagriež salmiņos un cep sakarsētā eļļā, līdz gatava. Uzbārsta sāli. Ziedkāpostu sadala rozetēs un novāra sālsūdenī 3–5 minūtes. Tomātus sagriež šķēlītēs. Visus produktus sajauc.

Ķiploka daiviņu izspiež caur ķiploku spiedi. Sojas mērci sajauc ar ingveru, ķiploku un sāli un pārlej salātiem.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.

Ko tu saņemsi:

  • Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
  • Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
  • Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
  • Gata Šļūkas karikatūru
  • Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu