Āboli ir gardi un veselīgi, tie lieliski garšo arī desertos. Lūk, vienkāršs deserts – āboli ar drumstalām.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 7 palieli āboli
  • 150 g sviesta
  • ap 200 g miltu
  • 1 glāze cukura
  • vaniļas cukurs

Pagatavošana

Ābolus nomazgā, nomizo un sagriež vidēja lieluma gabalos. Liek izvēlētajā cepamtraukā. Āboliem jābūt tik daudz, lai gabaliņi noklātu trauka dibenu. Miltus sajauc ar cukuru un mīkstu sviestu un saberž drumstalās. Drumstalas bagātīgi pārber āboliem. Cep cepeškrāsnī 180 oC aptuveni pusstundu, līdz drumstalas zeltaini brūnas.

Ābolu deserts.

Aptauja

Cik bieži lasi/klausies tiešsaistes mediju LASI.LV?

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties un reizi nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.