Organismu lieliski attīroši salāti, kur apvienojas pikantā fenheļa un redīsa garša.
Sastāvdaļas 1 porcijai
- 100 g fenheļa
- 100 g baltā redīsa
- 30 g ābola
- 10 g sezama sēklu
- 10 g olīveļļas
- ½ tējk. baltā balzamiko
- citronu sula
- sāls, rozā pipari
- mikrozaļumi
Pagatavošana
1.Fenheli pārgriež uz pusēm, izgriež serdi un sagriež ļoti plānās pusripiņās. Redīsu un ābolu sarīvē skaidiņās.
2. Pagatavo mērci no olīveļļas, balzamiko, citronu sulas, sāls un pipariem. Pārlej salātiem. Dekorē ar mikrozaļumiem.
Uzturvērtība: OB-3; T-15; OH-6; kcal-225
Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.
Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.
Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.
Ko tu saņemsi:
- Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
- Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
- Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
- Gata Šļūkas karikatūru
- Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu