Organismu lieliski attīroši salāti, kur apvienojas pikantā fenheļa un redīsa garša.

Reklāma

Sastāvdaļas 1 porcijai

  • 100 g fenheļa
  • 100 g baltā redīsa
  • 30 g ābola
  • 10 g sezama sēklu
  • 10 g olīveļļas
  • ½ tējk. baltā balzamiko
  • citronu sula
  • sāls, rozā pipari
  • mikrozaļumi

Pagatavošana


1.Fenheli pārgriež uz pusēm, izgriež serdi un sagriež ļoti plānās pusripiņās. Redīsu un ābolu sarīvē skaidiņās.

2. Pagatavo mērci no olīveļļas, balzamiko, citronu sulas, sāls un pipariem. Pārlej salātiem. Dekorē ar mikrozaļumiem.


Uzturvērtība: OB-3; T-15; OH-6; kcal-225

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties un reizi nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.