Šajā receptē var izmantot arī šokolādes ar garšām, kā arī izvēlēties tos žāvētos augļus, kādi pašiem labāk garšo.
Sastāvdaļas
280 g tumšās šokolādes (var izmantot arī šokolādes ar garšām), 80 g riekstu sviesta, 4 kukurūzas galetes, sāls (pēc vēlmes), 60 g riekstu mikss, 125 g žāvētu augļu (60 g aprikožu, 20 g kaltētu mango, 45 g žāvētu dateļu vai citu pēc izvēles)
Pagatavošana
Ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno riekstu sviestu, samaisa, pievieno šķipsniņu sāls, gabaliņos salauztas rīsu/ kukurūzas galetes, riekstus un gabaliņos sagrieztus žāvētos augļus.
Visu kārtīgi samaisa un kārto ar cepamo papīru izklātā kūkas veidnē, liek ledusskapī vismaz uz 30 minūtēm, dala gabaliņos un bauda.