Šo saldēdienu gatavojot, jāatceras ābolus nelikt putukrējumā, jo tad tie ātri atsulosies.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 200 g cepumu Selga
  • 0,5 l saldā krējuma
  • pusglāze pūdercukura
  • 2–3 skābi āboli
  • citrons
  • kanēlis

Pagatavošana

Cepumus sadrupina, pūdercukuru sajauc ar kanēli un saputo ar saldo krējumu. Citronam norīvē miziņu un rīvējumu iemaisa putukrējumā. 

Ābolus iespējami sīki sagriež vai sarīvē uz sakņu rīves, sajauc ar cepumiem un liek veidnē pabiezu kārtu. Uz tās liek tikpat biezu kārtu sagatavotā putukrējuma, tad vēlreiz cepumu kārtu un virsū putukrējumu, ko var rotāt ar citrona šķēlītēm. Gatavo kūku uz dažām stundām ievieto ledusskapī.

Āboli.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.