Viens no sildošajiem dzērieniem, kas tikpat labi noder gan svētku galdā, gan pēc ilgas ziemīgas pastaigas.
Sastāvdaļas
- 2 l ābolu sidra
- 2/3 glāzes gaišā vai tumšā cukura sīrupa
- 3 kanēļa standziņas
- ½ tējkarotes krustnagliņu
- 1 šķēlēs sagriezts citrons
Pagatavošana
1. Katliņā lej sidru, pievieno cukura sīrupu, kanēļa standziņas, krustnagliņas un citrona šķēles. Liek karsēties uz vidējas liesmas, kad uzvārās, samazina uguni un karsē 15 minūtes. Izņem garšvielas.
2. Pasniedzot katrā glāzē liek kanēļa standziņu un 2 citrona šķēlītes.
Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.
Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.
Pieraksties un reizi nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.