Pirms pasniegšanas zupai piepilina mazliet trifeļu eļļas – tā būs īpaši aromātiska.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 200 g svaigu vai saldētu baraviku

  • 3 kartupeļi

  • 2 burkāni

  • 2 šalotes sīpoli

  • 1 ķiploka daiviņa

  • olīveļļa

  • trifeļu eļļa

  • vistas buljons

  • pētersīļi

  • timiāns


Pagatavošana

Sīki sagrieztus sīpolus un rīvētus burkānus apcep olīveļļā. Atsevišķi sacep gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Pieliek sagrieztas sēnes, apceptos burkānus ar sīpoliem. Pievieno timiānu un, ja vajag, sāli, piparus. Uzlej vistas buljonu un vāra, līdz kartupeļi mīksti.


Baravika.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.