Zandarts ir viena no garšīgākajām zivīm. Turklāt, lai to pagatavotu, nav nepieciešama īpaša māksla. Pietiks vien ar pāris papildu elementiem.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • Zandarts
  • Sāls, pipari
  • Sīpoli un ķiploki
  • Saldais krējums
  • Tuč-tuč cukura

Pagatavošana

Vispirms filē zandartu.

Sagriež un apcep sīpolus un ķiplokus.

Pievieno gabalos sagrieztu zandartu.

Pievieno garšvielu zivīm un sāli.

Kad zivs teju gatava, pievieno saldo krējumu.

Variācija

Tikai pēc pagatavošanas radās ideja, ka stipri gardāk būs, ja zivi no sākuma apviļās miltos vai kukurūzas cietē, apceps eļļā un tikai pēc tam pievienos saldo krējumu.

Tāpat var pievienot mazos tomātiņus un pesto.

Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem, un sanāk nereāli gardi! Bet vislabāk sanāk ar asajām Āzijas nūdelēm!

Labu apetīti!

Skaties video!

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties un reizi nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.