Tiešām ātri pagatavojama zupa, kur izmantojam kūpinātas vistas gabaliņu, savukārt vistas buljonu var aizstāt ar gataviem buljona kubiņiem.
Sastāvdaļas 4–6 porcijām
- 1,5 l buljona
- 500 g kūpinātas vistas gaļas
- 3 burkāni
- 1 sīpols
- 180 g nūdeļu
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 2 ēdamkarotes sakapātu zaļumu
- 2 lauru lapas
- malti melnie pipari, asā paprika, sāls
Pagatavošana
Burkānu nomizo un sagriež gabaliņos, sīpolu sakapā. Uz pannas eļļā apcep sīpolu, pievieno burkānu un arī apcep. Katlā uzvāra buljonu, pieliek lauru lapas, burkānus, sīpolu un pasutina 5 minūtes.
Pieliek gabaliņos saplucinātu vistas gaļu, nūdeles, sāli, aso paprikas pulveri un maltus melnos piparus.
Vāra uz nelielas uguns 5 minūtes, pēc tam lauru lapas izņem.
Pasniedz ar bazilika lapiņām un sakapātiem zaļumiem.