Atbrīvo fantāziju, un tavu galdu ik dienu rotās krāšņi un veselīgi vietējo dārzeņu salāti. Gan kā vecos laikos, gan nekur citur neredzēti. Varbūt pamēģini burkāniem pievienot apceptus Indijas riekstus vai ķirbju sēklas un aizdarīt ar kādu veselīgu aromātisku eļļu.

Reklāma

Vai esi jau pamēģinājusi ieskābēt kāpostus ar diļļu sēklām? (Protams, savā dārzā ievāktām vai garšvielu veikalā pirktām.)

Zini, kāpostiņi ļoti labi ieskābējas arī nelielos tilpumos, arī speciālo ēveli var aizstāt ar pieejamajiem virtuves rīkiem. Vari pāris litru tilpuma burkās eksperimentēt ar dažādām garšām un krāsām.

Starp citu, kāpostu sula, kas atdalās skābēšanas laikā, ir lielisks līdzeklis temperatūras samazināšanai un gremošanas veicināšanai. Tur ir skābumiņš, vitamīni un organismam tik ļoti vēlamās labās baktērijas. Tāds pamatīgs mundruma “šotiņš” pārgurušai būtnei!

PAR ŽURNĀLU "SPĪGANA"

"Spīgana" ir vienīgais ezoteriskas ievirzes žurnāls Latvijā, ko veido nevis žurnālisti, bet nozares praktiķi, daloties ar savām zināšanām, pieredzi un dzīvē pārbaudītiem ieteikumiem. Kopš iznākšanas sākuma (2020. gada februāra) "Spīgana" iepazīstina ar dažādām ezoterikas nozarēm – alternatīvās veselības praksēm, senajām zināšanām un šajā gadsimtā izveidotām sistēmām, kas rūpējas par cilvēka fizisko un garīgo veselumu, sava potenciāla un dvēseles uzdevuma apjautu.

Abonē žurnālu šeit.

"Spīgana".