Ātri pagatavojama uzkoda, ka noderēs ne tikai ikdienai, bet savu krāsu dēļ skaisti rotās arī Latvijas valsts svētkiem klātu galdu.
Sastāvdaļas
- 150 g rudzu sausmaizīšu ar ķiplokiem
- vārīta galda biete
- 500 g marinētu siļķu
- svaigais siers Philadelphia
Pagatavošana
Bieti sagriež ripiņās un nosusina uz salvetes. Sausmaizītē iesmērē sieru, uz tā liek siļķes gabaliņu, tad bietes ripiņu, sieru un vēlreiz bieti. Visu sastiprina kopā ar koka irbulīšiem.
Dekorēšanai var izmantot bazilika lapiņas.
Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.
Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.
Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.
Ko tu saņemsi:
- Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
- Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
- Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
- Gata Šļūkas karikatūru
- Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu