Jaunajā gadā aizvien būtiskāka būs spēja sadarboties, veidot kontaktus un komunicēt. Viena no vadlīnijām visa 2024. gada garumā būs Mēness mezglu atrašanās uz Auna–Svaru zīmju ass. Šāda pozīcija mudina pārskatīt esošās attiecības, īpaši partnerattiecības, arī draudzību, profesionālo partnerību un savas lomas apzināšanos sabiedrībā kopumā.

Reklāma
Jana Reķe, astroloģe

Būs svarīgi atgūt sava autentiskā es apziņu, kas sociālajās lomās un partnerībā var tikt nonivelēta līdz pakāpei, kad zūd izpratne, kas esam, ko vēlamies un kur tiecas mūsu griba. Iespējama arī pretēja situācija: būs plāni, pārliecība un konkrēta izpratne par to, ko no dzīves vēlamies. Visa gada garumā mācīsimies slīpēt un saskaņot iekšējo impulsu tā, lai tas gūtu partnera vai sabiedrības atbalstu. Minētās tēmas spilgti izpaudīsies šī gada Saules un Mēness aptumsumos: no 25. marta līdz 8. aprīlim un no 19. septembra līdz 2. oktobrim. Lai arī kas aktualizētos šajā laikā, mums jābūt īpaši vērīgiem un apzinātiem. Sansāras rats (budismā nebeidzams dzīvības–nāves rats, kuru tur nāves dievs Jama un no kura cilvēki cenšas izrauties, meklējot apgaismības ceļu) var gan iekustināt jaunu, nozīmīgu notikumu ķēdi, gan atgriezt jau nokalpojušo.

No astroloģiskā skatpunkta nebūs būtisku apgrūtinājumu ne jaunu attiecību veidošanai, ne esošo attiecību lološanai un izaugsmei. Ja esi ieinteresēts jaunās attiecībās, 2024. gadā var pavērties ne viena vien iespēja. Piemēram, no februāra otrās puses līdz marta sākumam iespējama romantiska dzirksts, kas var aizdegties un kļūt par ko īpašu. Kopumā šajā laikā libido būs paaugstināts. Labs laiks attiecību veidošanai būs maija sākumā, no jūnija otrās puses līdz jūlija sākumam, kā arī oktobra sākumā – ar liktenīgu piesitienu.

No 26. maija Jupiters, veiksmes, iespēju un izaugsmes nesējs, no mierīgā Vērša pāries atraktīvajos Dvīņos. No šī brīža faktiski gadu debesu labvēlība būs vērsta uz komunikāciju, kontaktu veidošanu, dinamisku un elastīgu pielāgošanos apstākļiem un situācijai. Lieti noderēs prasme komunicēt ar nepazīstamiem cilvēkiem un uzdot jautājumus, ja kaut ko nesaprotam. Šis būs labs laiks, lai apgūtu ko jaunu, iegādātos mašīnu, telefonu vai dzīvi pārveidotu brīvāku un kustīgāku. Veiksme būs to pusē, kuri būs īstajā vietā un laikā un dalīsies ar sev aktuālo.

Turpināsies pērn iesāktā pāreja, kurā Plūtons – enerģija, kas nes transformāciju kā kolektīvā, tā personiskā līmenī, virspusē izceļot zemapziņas instinktus – mīņāsies turpu šurpu starp Mežāzi un Ūdensvīru. Šajā gadā Plūtons Ūdensvīrā būs no 21. janvāra līdz 2. septembrim, bet no 9. novembra jau pilnībā pāries Ūdensvīrā. Šī būs lēna, ilgspēlējoša un nozīmīga pāreja, kas aktivizēs to, ko mēdz dēvēt par Ūdensvīra laikmetu, bet gada kontekstā papildus akcentēs prasmi komunicēt un sadarboties, atrast domubiedrus.

Jāpiemin Lilita jeb tā dēvētais melnais Mēness, kas 29. jūnijā pāries Svaru zīmē, aktivizējot mūsu karmisko bagāžu, prasmes un iesūnojušos ieradumus. Process pastiprinās Mēness mezglu izcelto tēmu: kā nepazaudēt sevi, vienlaikus saglabājot veselīgas attiecības gan ģimenē, gan mijiedarbībā ar citiem cilvēkiem. Tiks izaicināta mūsu spēja pateikt , būs jārunā par robežām attiecībās, jāmācās tikt sadzirdētiem, otru neaizvainojot. Tas būs stāsts par gribu un dzīves mērķiem – to realizāciju arī tad, ja apkārtējiem kļūstam neērti.

Šajā gadā būs daudz norāžu, kas mudinās pievērsties profesionālajai dzīvei, iespējams, rast citu pašrealizācijas veidu. Šī tēma būs aktuāla no marta vidus līdz maija beigām. Gada otrajā pusē nāksies meklēt līdzsvaru starp iespējām un pienākumiem, ambīcijām un atbildību, optimismu un pesimismu.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.