Pavasara zaļumi lieliski papildina ikdienas maltīti. Pat uzlabo un bagātina!

Ņemam vienu augu vai atrodam visgardāko kombināciju. Augus sasmalcina (samaļ, sablendē), atkarībā no iespējām un vēlmēm pievieno kaut ko konsistencei. Tas var būt biezpiens, svaigais siers ātrai patērēšanai vai sviests, eļļa, kāds riekstu sviests – ilgākam laikam. Ar eļļu vai sviestu aizdarīta masa ļoti labi pacieš saldēšanu. Ar šādiem smēriņiem var gan kārtīgu brokastu maizes ņuku nolocīt, gan uzkodiņu smalkām viesībām uzmeistarot, gan makaronu katlā kādu karoti iemest.

Kā jau lielai sliņķei, man ļoti patīk dažādi plāceņi un sacepumi. Tas taču ir tik vienkārši – sagriez nātres, sarīvē dārzeņus, klāt kādu olu, karoti miltu, un plāceņu mīkla gatava! Vai liec cepamtraukā kārtiņām visu, kas pa bišķim aizķēries – kartupeli, nātres, gaļu, sieru. Var visu ar mērcīti pārliet.

PAR ŽURNĀLU "SPĪGANA"

"Spīgana" ir vienīgais ezoteriskas ievirzes žurnāls Latvijā, ko veido nevis žurnālisti, bet nozares praktiķi, daloties ar savām zināšanām, pieredzi un dzīvē pārbaudītiem ieteikumiem. Kopš iznākšanas sākuma (2020. gada februāra) "Spīgana" iepazīstina ar dažādām ezoterikas nozarēm – alternatīvās veselības praksēm, senajām zināšanām un šajā gadsimtā izveidotām sistēmām, kas rūpējas par cilvēka fizisko un garīgo veselumu, sava potenciāla un dvēseles uzdevuma apjautu.

Abonē žurnālu šeit.

"Spīgana",