Pavasarī zupas var spēcināt ar zaļumu enerģiju. Pamēģini!

Laikus iemērc grūbas vai putraimus. Salasi sauju jauno savvaļas skābenīšu un sauju nātru. Liec vārīties grūbas. Pēc brīža pievieno kartupeli. Kad kartupeļi un grūbas gandrīz gatavi, ber klāt sagrieztos zaļumus.

Tikmēr kārtīgi sačurkstini kubiciņos sagrieztu mājās kūpinātu cauraudzīti ar sīpoliem un sarīvē cieti vārītu olu. Visu katlā iekšā!

Ja vajag, sasāli pēc patikas.

PAR ŽURNĀLU "SPĪGANA"

"Spīgana" ir vienīgais ezoteriskas ievirzes žurnāls Latvijā, ko veido nevis žurnālisti, bet nozares praktiķi, daloties ar savām zināšanām, pieredzi un dzīvē pārbaudītiem ieteikumiem. Kopš iznākšanas sākuma (2020. gada februāra) "Spīgana" iepazīstina ar dažādām ezoterikas nozarēm – alternatīvās veselības praksēm, senajām zināšanām un šajā gadsimtā izveidotām sistēmām, kas rūpējas par cilvēka fizisko un garīgo veselumu, sava potenciāla un dvēseles uzdevuma apjautu.

Abonē žurnālu šeit.

"Spīgana",