Ļoti veselīga, vienkārša un garda recepte, kur pavasara vitamīnu bumba - spināti satiekas ar pikanto brī sieru un kraukšķīgajiem valriekstiem.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa spinātu
  • 200 g brī siera
  • 4 rudzu maizes šķēles
  • 1–2 ķiploka daiviņas
  • 2 saujas valriekstu
  • 1 ēdamkarote aveņu etiķa
  • 1 tējkarote medus

Pagatavošana

Lielā traukā sajauc aveņu etiķi ar medu un iecilā mērcē spinātus.

Brī sieru sagriež plānās šķēlītēs, valriekstus sakapā un visu pārkaisa salātiem.

 Rudzu maizes šķēles ierīvē ar ķiploku, apcep eļļā, tad sagriež kubiņos un pievieno salātiem.

Aveņu etiķa vietā var lietot balzametiķi vai svaigi spiestu laima sulu.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.