Vaniļas saldējumam pavisam citu notiņu piešķirs kanēlis, krustnagliņas un kārtīga šķipsna rīvēta ingvera.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 500 g vaniļas saldējuma
  • pustējkarote samaltu krustnagliņu
  • pustējkarote samalta ingvera
  • pustējkarote kanēļa

Pagatavošana

Vaniļas saldējumu nedaudz atlaidina un ar mikseri saputo. Pievieno garšvielas. Maisījumu iepilda traukā un ievieto saldētavā uz 2 stundām. Pēc tam veido bumbiņas un liek deserta traukos.

Ingvers.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.

Ko tu saņemsi:

  • Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
  • Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
  • Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
  • Gata Šļūkas karikatūru
  • Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu