Lai izveidotu labiekārtotus dzīvokļus saviem darbiniekiem, uzņēmums "Stiga RM" iegādāsies biroju ēku Tukuma novada Smārdes pagasta Milzkalnē, kur rekonstrukcijas laikā izveidos 12 dzīvokļus. Šis ir jau otrs dzīvojamās mājas attīstības projekts, ko uzņēmums plāno īstenot.

Reklāma

Tāpat šogad plānota piecstāvu daudzdzīvokļu ēkas būvniecība Kuldīgā ar kopējo platību 4800 kvadrātmetru, nākamgad nodrošinot "Stiga RM" darbiniekiem un viņu ģimenēm 65 jaunus dzīvokļus un labiekārtotu vidi dzīvei. 

Abu projektu mērķis ir piedāvāt jau esošajiem darbiniekiem un jaunajiem speciālistiem, kuri vēlēsies strādāt "Stiga RM" jebkurā no sev interesējošajām jomām, piemēram, kokrūpniecībā, meža apsaimniekošanā vai metālapstrādē, iespēju saņemt īres dzīvokli ar izpirkuma tiesībām jeb tiesības izmantot dzīvokli, pakāpeniski to izpērkot savā īpašumā.

 

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.