Pikantais biezpiens labi garšo ar vārītām vai ceptām zivīm.
Sastāvdaļas
- 100 g biezpiena
- 3–5 ēdamkarotes piena
- 1 sarkanā paprika
- 1 neliels marinēts gurķis
- 3–4 redīsi
- puse sīpola
- 1/4 tējkarotes tabasko mērces
- sāls, cukurs
- zaļumi
Pagatavošana
Biezpienu izberž caur sietu, samaisa ar pienu, pievieno sīki sagrieztu papriku, gurķi, redīsus un sīpolus, pēc garšas pievieno tabasko mērci, cukuru un sāli.
Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.
Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.
Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.
Ko tu saņemsi:
- Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
- Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
- Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
- Gata Šļūkas karikatūru
- Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu