Viena no praktiskas saimnieces - ēdienu blogeres Lauras Grēviņas receptēm. Saprotams - jo vairāk kartupeļu, jo vairāk čipsu sanāks.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • kartupeļu miziņas
  • sāls
  • eļļa fritēšanai

Sastāvdaļas

Kartupeļus rūpīgi nomazgā, noberž tīrus un nomizo. Miziņas izklāj uz galda, ar tīru virtuves dvieli mazliet nosusina un apber ar sāli. 

Katliņā uzkarsē eļļu (pietiks, ja tā nosegs vien 6–8 cm no katliņa apakšas), pa daļām liek tajā kartupeļu miziņas un fritē brūnas. 

Gatavas kārto uz papīra dvieļa, atkārtoti pārber ar šķipsnu sāls un pasniedz.

Aptauja

Par kuru tēmu LASI.LV vēlētos uzzināt un lasīt vēl vairāk?

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.