Viena no praktiskas saimnieces - ēdienu blogeres Lauras Grēviņas receptēm. Saprotams - jo vairāk kartupeļu, jo vairāk čipsu sanāks.
Sastāvdaļas
- kartupeļu miziņas
- sāls
- eļļa fritēšanai
Sastāvdaļas
Kartupeļus rūpīgi nomazgā, noberž tīrus un nomizo. Miziņas izklāj uz galda, ar tīru virtuves dvieli mazliet nosusina un apber ar sāli.
Katliņā uzkarsē eļļu (pietiks, ja tā nosegs vien 6–8 cm no katliņa apakšas), pa daļām liek tajā kartupeļu miziņas un fritē brūnas.
Gatavas kārto uz papīra dvieļa, atkārtoti pārber ar šķipsnu sāls un pasniedz.
Aptauja
Par kuru tēmu LASI.LV vēlētos uzzināt un lasīt vēl vairāk?
Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.
Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.
Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.
Ko tu saņemsi:
- Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
- Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
- Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
- Gata Šļūkas karikatūru
- Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu