Viena no ēdienu blogeres Zanes Grēviņas saldēdienu receptēm. Kviešu milti šeit nav izmantoti, to vietā - auzu pārslas vai arī auzu milti.

Reklāma

Sastāvdaļas 12 gab.

  • 2 vidēja lieluma banāni
  • 100 g auzu pārslu
  • 2 olas
  • pustējkarote cepamā pulvera
  • pustējkarote malta kanēļa
  • šķipsniņa sāls
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

Visas sastāvdaļas liek blenderī un samaļ viendabīgā masā. Ja mājās nav blendera, auzu pārslu vietā var izmantot auzu miltus, banānus samīcīt ar dakšiņu un sastāvdaļas vienkārši samaisīt bļodā ar karoti.

Ja mīkla sanākusi pavisam bieza, pielej nedaudz piena vai ūdens, līdz mīklai bieza krējuma konsistence. 

Pankūkas cep ieeļļotā, vidēji karstā pannā no abām pusēm brūnas. Pasniedz karstas.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.