Vienkārša un sātīga uzkoda. Svētku reizē tunča krēmu ar karotīti pilda sāļajos smilšu mīklas groziņos, liek uz sāļajiem krekeriem, ietin lavašā. Rotā ar maurlociņiem, pētersīļiem.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 400 g tunča eļļā
  • 200 g krējumsiera
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 citrons
  • 2 ēdamkarotes kaperu
  • sāls, malti melnie pipari
  • maurlociņi

Pagatavošana

Šajā gadījumā labāk izvēlēties tunci eļļā. Tunci (bez eļļas) sajauc ar krējumsieru. 

Pieber sīki sagrieztu sarkano sīpolu, kaperus, sāli un piparus, piespiež citrona sulu. 

Var mazliet pierīvēt arī citrona miziņu. Visu rūpīgi samaisa.

Ikdienā krēms labi garšos, uzziests uz svaigas maizes. To var ēst arī ar plānajām pankūkām.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.