Iestājoties pavasarim, galdā aizvien biežāk gribas celt ēdienu dabas atdzimšanas košajās krāsās – turklāt tā, lai maltīte ne tikai priecētu acis, bet sniegtu enerģiju, kas apsīkusi garajos rudens un ziemas mēnešos. Lai izdodas iepriecināt sevi un savus mīļos ar košu un pavasarīgi klātu galdu, izmantojot receptes no žurnāla "Padoms Rokā" krājumiem!

Sastāvdaļas (4 personām)

200 g grieķu jogurta, 100 ml ūdens, 3 āboli, pāris sauju spināta lapu, gatavs mango (ja nav, ļoti labi der vietējie bumbieri vai plūmes, arī ogas), 2 avokado, tējkarote medus

Pagatavošana

1. Spinātus un augļus nomazgā, nomizo, iztīra, sagriež gabalos.

2. Blenderī lej jogurtu, ūdeni un pievieno spinātus, augļu gabaliņus un karotīti medus. 

Ja vēlas, iebārsta kādas sēkliņas – čia, linsēklas vai citas.

3. Visu kārtīgi sablendē, lej glāzē vai deserta trauciņā.

Uztura speciālisti iesaka avokado ēst bieži.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.