Ja vēlas, pirms cepšanas kāposta šķēli var pārziest ar krējumu, sakultu ar olu un sinepēm. Var ēst ar jogurtu vai krējumu. Ja nelieto piena produktus, tad ar vegāno majonēzi.

Reklāma

Sastāvdaļas 1 porcijai

  • kāposts – 300 g
  • ola – 50 g
  • krējums
  • sinepes 
  • garšvielas pēc vēlmes
  • mikrozaļumi 
  • olīveļļa extra virgine cepšanai

Pagatavošana

1. No kāposta nogriež 2 šķēles, liek uz cepampapīra un apziež ar olu, kas sajaukta ar sāli un garšvielām. 

2. Cep cepeškrāsnī apmēram 30 min 180 °C.

3. Pasniedz ar krējumu, sinepēm, sāli un mikrozaļumiem.

Vienas porcijas uzturvērtība: OB-11; T-6; OH-14; kcal-132

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.

Ko tu saņemsi:

  • Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
  • Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
  • Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
  • Gata Šļūkas karikatūru
  • Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu