Ātri pagatavojams ēdiens ar austrumniecisku noti, pateicoties saldi pikantajai garšai. Tā kā vistas gaļa ir liesa, ar neitrālu garšu, tās gatavošanai var izmantot izteiksmīgas garšvielas, izvēlēties dažādas piedevas.
Reklāma
Sastāvdaļas
- 8 vistu kājiņas
- 2 ēdamkarotes medus
- 2 ēdamkarotes sinepju
- olīveļļa
- 250 g rīsu
- 250 g saldētu zirnīšu
Pagatavošana
Ugunsizturīgā cepamtraukā liek vistu kājas, kuras pirms tam mazliet iegriež.
Medu samaisa ar sinepēm, pievieno olīveļļu.
Uzlej vistu kājām, liek krāsnī un cep 220 grādos 20–25 minūtes.
Tikmēr izvāra rīsus, kuriem pirms gatavības beigām pievieno saldētos zirnīšus. Samaisa un vāra vēl 5 minūtes.