Kefīrs ir veselīgs – tas ir labo baktēriju jeb probiotiku avots, kas var palīdzēt uzlabot zarnu mikrofloru un gremošanas sistēmas darbību. Garšas dažādošanai var pievienot zaļumus.
Nepieciešams:
- kefīrs
- ķiploks
- zaļumi pēc izvēles (dilles, lociņi, spināti vai citi)
- sāls, pipari
Blenderī lej kefīru, pievieno zaļumus un ķiploku. Visu sasmalcina. Ja blendera nav, zaļumus sīki sasmalcina ar nazi, iemaisa kefīrā.
Kiploku pievieno pēc garšas – cik asu vai maigu vēlas dzērienu. Sāls un piparu, iespējams, nemaz neprasīsies.
Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.
Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.
Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.
Ko tu saņemsi:
- Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
- Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
- Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
- Gata Šļūkas karikatūru
- Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu