Salds un gards dzēriens, kur liekam lietā konservētus persikus un labi daudz kakao.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 1 metāla kārba ar konservētiem persikiem (puses vai gabalos)
  • ¼ glāzes cukura
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 2 glāzes piena
  • ½ tējkarotes kanēļa pulvera
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • ¼ glāzes tumšā ruma
  • Saputots saldais krējums un kanēļa pulveris pasniegšanai 

Pagatavošana

1. Konservētos persikus ar šķidrumu lej krūzes blenderī un vienmērīgi sasmalcina. Noliek malā.

2. Katliņā sajauc kakao pulveri ar cukuru. Pievieno un iemaisa tik daudz piena, lai veidojas pasta. Pievieno palikušo pienu, blendētus persikus un ½ tējkarotes kanēļa pulvera. Karsē un maisa, līdz masa ir uzvārījusies. Pievieno vaniļas cukuru un rumu. Karsto šokolādes dzērienu lej krūzēs vai glāzēs pēc izvēles. Rotā ar putukrējumu un pārkaisa kanēļa pulveri.  

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties un reizi nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.