Viegls un svaigs saldēdiens, turklāt - vegāniem draudzīgs.

Reklāma

Sastāvdaļas


1 liela citrona rīvēta miziņa


  • 1 liela citrona sula

  • 50 ml ūdens

  • 3 ēdamkarotes kļavu vai agaves sīrupa

  • 300 ml kokosriekstu piena

  • ¼ tējkarotes kurkumas pulvera

  • 5 ēdamkarotes čia sēklu

Pagatavošana

1. Sajauc citrona miziņu, sulu, kokosriekstu pienu, ūdeni, saldinātāju, sāli un kurkumu, līdz tie ir labi sajaukušies. 

Pievieno čia sēklas un vienu vai divas reizes apmaisa ar blenderi, lai sēklas labi sadalītos. 


2. Nogaršo un saskaņo saldumu un skābumu. Pēc garšas pievieno vēl citrona sulu vai miziņu un samaisa/sablendē.


3. Ielej maisījumu glāzēs. Atdzesē, uz nakti ieliekot ledusskapī. Pēc apmēram stundas samaisa, lai sadalītu saķepušās čia sēklas. 


4. Pudiņu dekorē ar saputotu kokosriekstu krēmu, citrona miziņu un pasniedz.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.