Viegla un glīta uzkoda. Pildījumam var izvēlēties kādu citu dārzeni – gurķi, selerijas kātus. Kausētā siera vietā var ņemt jau gatavu krēmsieru, bet cukīni vietā izmantot gurķi un pildījumu tīt gurķa šķēlēs.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 2 nelieli cukīni
  • 200 g siera (plānās šķēlēs)
  • 1 tomāts
  • 2 olas
  • 100 g kausētā siera
  • sāls, pipari, zaļumi

Pagatavošana

Olas novāra, atdzesē un smalki sagriež (vai sarīvē). Pieliek kausēto sieru, pieber sāli, maltus melnos piparus un samaisa. Tomātu sagriež garenos gabaliņos.

Cukīni sagriež ļoti plānās šķēlēs. Visvieglāk to izdarīt ar speciālu nazi. Siera kvadrātveida šķēlītes sagriež uz pusēm.

Uz siera liek pildījumu, tomāta strēmeles un satin. 

Aptin cukīni šķēli un ar irbulīti piesprauž kādu zaļuma lapiņu. Vīstokli var apsiet ar maurlociņiem.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.

Ko tu saņemsi:

  • Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
  • Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
  • Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
  • Gata Šļūkas karikatūru
  • Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu