Šī ir viena no uzņēmuma "Gemoss" šefpavāres un zīmola 'Just Nature' vēstneses Inas Poliščenko sēņu ēdienu receptēm.
Sastāvdaļas
- 200 g marinētu šampinjonu
- 200 g vārītas vistas gaļas
- 2 vārītas olas
- 1 marinēts gurķis
- 1 ēdamkarote skābā krējuma
- 1 ēdamkarote majonēzes
- sāls, pipari
Pagatavošana
Vistas gaļu, marinēto gurķi un olas sagriež kubiņos, marinētās sēnes šķēlītēs. Visu sajauc. Pievieno mērci, kas pagatavota no krējuma, majonēzes, pipariem un sāls, un visu samaisa.
Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.
Pieraksties LASI.LV dārza darbu kalendāra vēstkopai šeit.
Pieraksties vēstkopai un reizi nedēļā saņem LASI.LV atlasītus rakstus par dārza, dabas, recepšu tematiku.
Ko tu saņemsi:
🌱 Noderīgus padomus par dārza un mājas kopšanu, aktuālo dārza darbu kalendāru
🍏 Sezonālas un veselīgas receptes
🐾 Ieteikumus par mājdzīvnieku aprūpi
🌿 Stāstus par Latvijas dabu un vidi
⚖️ Praktisku informāciju par tiesībām un ikdienas jautājumiem