Šīs pankūkas labi garšo ar skābo krējumu, ar kūpinātu lasi, arī ar augļu salātiem.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 250 g biezpiena
  • 200 g piena
  • 250 g speltas kviešu miltu
  • 4 olas
  • 3 burkāni
  • pustējkarote sāls
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

Burkānus smalki sarīvē. Bļodā sakuļ olas un samaisa ar pienu. Pievieno miltus un sāli un kuļ, līdz mīkla viendabīga. Iemaisa biezpienu un sarīvētos burkānus. Mīklu ar karoti liek uz pannas un cep pankūkas. 

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.