Vienkārša un ļoti smaržīga tēja, kur satiekas burvīgas vasaras garšas.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 1 glāze kaltētu ābolu
  • 1,2 litri ūdens
  • 2 ēdamkarotes kaltētu cidoniju
  • 2 kanēļa standziņas
  • Medus pasniegšanai

Pagatavošana 

1. Kaltētus ābolus un cidonijas saber katlā. Pievieno kanēļa standziņas. Pārlej ar verdošu ūdeni. Ūdeni uzvāra un karsē uz lēnas uguns 5–10 minūtes. Gatavo tēju nogriež un ļauj ievilkties 15 minūtes.

2.  Pēc izvēles karsto ābolu tēju krūzēs var liet bez vai ar āboliem. Pasniedzot var pievienot medu.  

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties un reizi nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.