Vienkāršs, bet gards saldēdiens, kam īpašu notiņu piešķir mandeļu liķiera piešprice.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 200 g malta biezpiena
  • 100 g pūdercukura
  • 100 ml saldā krējuma
  • 100 g skābā krējuma
  • 2 ēdamkarotes mandeļu liķiera
  • 500 g svaigu zemeņu

Pagatavošana

Biezpienu saputo ar saldo krējumu, skābo krējumu un pūdercukuru. Pievieno mandeļu liķieri. Krēmu ievieto ledus­skapī, lai kļūst stingrāks. Tad liek deserta traukos un rotā ar zemenēm.

 

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties un reizi nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.