Indijas kompaktā sporta apvidus auto "Mahindra" ražotāji kopš februāra reklamē jauno modeli "KUV100 NXT", kas pamata versijā ar benzīna motoru varētu maksāt salīdzinoši nedaudzos 15 145 eiro.

"Mahindra" ir populārs auto Itālijā, kur ļaudis laikam jau ar lieluma māniju neslimo – tā varētu secināt, jo 3,7 m garais "Mahindra KUV100" ticis pieņemts tik tālu no savas dzimtenes. Ar saviem kompaktajiem izmēriem un nelielo degvielas patēriņu "KUV100" nav tā sliktākā izvēle blīvajai Apenīnu pussalas valsts pilsētu satiksmei, turklāt arī cena nav tas pēdējais arguments.

"Mahindra KUV100" tika ražots no 2016. līdz 2023. gadam, taču ražotāja Itālijas mājaslapa darbojas un automašīnas vēl ir piedāvājumā. Zināms, ka "Mahindra KUV100" pieskaita pie tā dēvētajiem "Mini–Sport–Utility" transportlīdzekļiem – nedaudz paaugstinātiem mazauto, kas Indijā konkurē ar "Renault Kwid" vai "Maruti Swift". Šāds auto aprīkots ar 1,2 litru trīscilindru benzīna motoru, kas attīsta 83 Zs (115 Nm) un uz 100 kilometriem patērē 5,5 litrus. Līdz 2020. gadam tika ražota versija ar trīscilindru 1,2 litru 77 Zs turbodīzeli, kas Eco režīmā iztika ar 3,95 litriem uz 100 km. Agregāti darbojās apvienojumā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. "KUV100" bija komplektēts ar elektrisko stūres pastiprinātāju, disku bremzēm priekšā un trumuļu bremzēm aizmugurē.Drīzumā tirgū gaidāms jaunais "Mahindra" modelis.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.