Nu jau vairāk nekā 30 gadus sekojot autobūves mutācijām, man visvairāk žēl par vienkārša praktiskuma pakāpenisku izzušanu, piekāpšanos izsmalcināta stila priekšā.

Reklāma

Nav vairs tādu (jaunu) auto kā "Defender" ar rezerves riteni uz motora pārsega, tūlīt vairs nebūšot kantainā "Mercedes" G klases "kioska". No "Nissan X-trail" nezināmo taku pētnieka veidola pāri palicis tikai nu vairs galīgi nepiemērotais "x-trail" nosaukumā. Un tā tālāk…

Tomēr, tomēr! Būšot! Arī "mini G" mersis būšot. Jau šoruden uz daudzu kārotās takas sola uzbraukt "Toyota". Tās jaunais "minikruīzers" vairs nebūs milzis operas apmeklējumam derīgā frakā. Autori saka – jākonkurē ar "Suzuki Jimny", kurš kļuvis tik pieprasīts, ka jau ilgi un garās rindās gaidāms. Turklāt būtu tas vēl gribētāks, ja tomēr tiktu maķenīt izmēros palielināts.

Un "Mini Cruiser" tāds būs. Garums – 435 cm. Elektrisks? Kādreiz būs. Bez steigas, zaļie! Sāks šis "mini" ar klasiskiem iekšdedzes dzinējiem, pat dīzelis būšot. Vēl taču līdz lieguma gadiem var.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.