Viegla un aromātiska omlete ar sezonas gardumu - gailenēm.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 200 g gaileņu
  • 4 olas
  • 4 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes piena
  • malti melnie pipari
  •  sāls

Pagatavošana

Uz pannas uzkarsētā sviestā apcep sasmalcinātas gailenes, uzbārsta piparus un sāli, atdzesē.

Olas sakuļ ar pienu, pievieno apceptās sēnes, lej sakarsētā pannā, kur izkausētas 2 ēdamkarotes sviesta, un cep omleti, līdz tā gatava.

Pasniedzot pārkaisa sasmalcinātus zaļumus.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV dārza darbu kalendāra vēstkopai šeit.

Pieraksties vēstkopai un reizi nedēļā saņem LASI.LV atlasītus rakstus par dārza, dabas, recepšu tematiku.

Ko tu saņemsi:

🌱 Noderīgus padomus par dārza un mājas kopšanu, aktuālo dārza darbu kalendāru
🍏 Sezonālas un veselīgas receptes
🐾 Ieteikumus par mājdzīvnieku aprūpi
🌿 Stāstus par Latvijas dabu un vidi
⚖️ Praktisku informāciju par tiesībām un ikdienas jautājumiem