Šajā sestdienā plkst. 11 pie tirdzniecības centra "Mols" konkursa "Latvijas Gada auto" ietvaros katram, kurš ir sava nākamā auto izvēles meklējumos, būs iespēja pabraukt ar jebkuru no titulu pretendentiem: lielu, mazu, dīzeli vai elektrisku.

Reklāma

Varēs arī parunāt ar dīleriem un žūrijas biedriem, kā arī izmērīt noskatīto auto, pārliecinoties, vai tas atbilst iecerēm. Pieredze liecina, ka lielo auto pārākums nemaz nav tik milzīgs, kā izskatās. Gan "KIA EV", gan "Peugeot 208" priekšējos sēdekļos var brīvi, komfortabli sēdēt divi, pat diezgan, piedodiet, tukli pilsoņi. Vai par 10 cm "elkoņu rūmes" paplašinājumu prasītie 50 tūkstoši eiro nav pārspīlējums?

Ja dažkārt nepieciešams automobilī nakšņot, būs vajadzīga ap 180 cm gara bagāžas telpa. Un arī te milžus nemaz nevajag. Šādu iespēju piedāvā pat vidējā izmēru (arī cenu) klase, kura konkursā pārstāvēta visbagātīgāk. Tieši šajā kategorijā pie "Mola" sestdien būs Baltijas mēroga pirmizrāde – "Peugeot 3008". Hibrīds. Diemžēl ne lādējamais, kam tiek piemērota valsts atbalsta cenas atlaide. Bet neapšaubāmi interesants tiem, kuri nedzīvo privātmājās vai supermodernos, ar uzlādes vietām aprīkotos daudzdzīvokļu namos.

Organizatori sola, ka pasākums norisināsies līdz pēdējam viesim. 

Starp citu – pat ja jauna auto izvēle nav jūsu prioritāte, kaifu, kā saka, varēsiet noķert. Pasākuma organizators ir apsolījis atkārtot pagājušajā gadā ar publikas milzu sajūsmu pieņemtās drifta atrakcijas.

Aptauja

Kādos gadījumos vispārziglītojošās skolās vajadzētu dienesta viesnīcas (internātus)?

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.