TV24 kulinārijas raidījuma "Šefpavārs. Uz līnijas" vadītāja šefpavāre Ina Poliščenko, atsākot sezonu, katru trešdienu un ceturtdienu pulksten 12 turpinās atbildēt uz skatītāju jautājumiem par dažādiem pārtikas produktiem un to pagatavošanas veidiem. Tikmēr studijas virtuvē taps ātri pagatavojami ēdieni no sezonāliem produktiem.

Reklāma

Pirmajā raidījumu ciklā Ina Poliščenko piedāvāja receptes ar daudzveidīgu produktu klāstu. Šefpavāre gatavoja dažādus ēdienus no plaši pieejamiem produktiem – kartupeļiem, bietēm, skābenēm, biezpiena, tomātiem, rabarberiem, vienlaikus gatavošanā izmantojot arī, iespējams, mazāk iepazītus produktus – ķirbju un čia sēklas, turku zirņus un kuskusu, kas, izrādās, ir ļoti izdevīgs risinājums ātrai un gardai maltītei. Skatītāji apbēra šefpavāri ar daudziem un dažādiem jautājumiem par pārtikas produktiem un to gatavošanu.

"Jaunajā sezonā dalīšos ar klasiskām un vienlaikus modernām receptēm. Turpināsim ar vasaras garšu, pieturoties pie sezonāliem produktiem, uzsverot to pagatavošanas veidus un vērtīgās īpašības. Gatavosim zivi, gaļu, dārzeņus, graudaugus un, protams, neatstāsim novārtā desertus. 

Noteikti turpināsim maciņam draudzīgo tēmu un pievērsīsim pastiprinātu uzmanību vietējiem produktiem," 

stāsta raidījuma vadītāja un aicina skatītājus viņai droši zvanīt pa studijas tālruni. Šefpavāre priecājas, ka skatītāji jau ir lieliski uztvēruši raidījuma formātu un saprot, ka var zvanīt gan par katra konkrētā raidījuma tēmu, gan arī uzdot jautājumus par jebkuru citu produktu grupu. "Noteikti varat man jautāt arī sarežģītos jautājumus par kulināriju un konditoreju – es centīšos pēc iespējas plašāk uz tiem atbildēt. Man arī ļoti patīk, ka skatītāji ne vien uzdod jautājumus, bet arī padalās ar saviem gatavošanas noslēpumiem, līdz ar to mācos arī es. Visu nekad nevar zināt, tāpēc, manuprāt, raidījuma "Šefpavārs. Uz līnijas" formāts piedāvā ļoti pozitīvu komunikācijas veidu," teic Ina un pačukst, ka jaunajā sezonā būs parūpējusies arī par pārsteigumiem, piemēram, konkursiem.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.