Gads būs salīdzinoši cerīgs, ar interesantu enerģijas zīmogu. Jupiters, izaugsmes simbols, gada pirmos mēnešus atradīsies Vērša zodiaka zīmē, kas norāda uz potenciālu realizēt investīciju projektus finanšu jomā, kā arī rūpniecības sektoros, kur izmanto fizisku darbu.

Jānis Bēniķis, astrologs

Iepriekš, 2023. gadā, laikā, kad Jupiters atradās Vērša zīmē, būtiski tika celtas Euribor procentu likmes. Šī tendence var saglabāties, tāpēc cerēt uz ļoti būtisku cenu kritumu 2024. gada pirmajā pusē nav pamata. Savukārt maija beigās Jupiters iestūrēs gaisīgajā Dvīņu zīmē, kurā atradīsies visu atlikušo gadu, un tad paveras iespēja pārslēgt uzmanību uz transporta un sakaru nozari, kā arī jomām, kas saistītas ar informācijas apriti. Šajā periodā cilvēki būs noskaņoti vairāk runāt un mazāk darīt, tāpēc ir ideāls laiks viegliem, gaisīgiem projektiem. Visticamāk, attīstīsies elektrotransporta tirgus, turpināsies pieprasījums pēc cita veida transportlīdzekļiem. Dvīņu zodiaka zīme asociējas ar pārvietošanos, tāpēc tūrisma sektors aktivizēsies, pieaugs interese par ceļošanu. Iespējams, modē arvien vairāk nāks ceļojumi ar savu autotransportu.

2024. gada pirmie četri mēneši ir piemēroti, lai risinātu jautājumus saistībā ar celtniecību, zemi (gan lauksaimniecības, gan apbūves), kā arī likumdošanu. Aprīlis, maijs, jūnijs solās būt visnotaļ intensīvs, uz izaugsmi vērsts laiks. Agrā pavasarī ir iespējami dažāda veida atklājumi, jaunu ideju dzimšana. Sevišķi veiksmīgs šis laiks var būt tiem, kas strādā kādā finanšu institūcijā, informāciju tehnoloģiju jomā vai aviācijā.

Aprīlī veidojas Jupitera savienojums ar Urānu, tāpēc iespējams, ka 2024. gada pavasaris nesīs jaunus pavērsienus mākslīgā intelekta pielietojumā. Izcils brīdis investēt tehnoloģiju uzņēmumos! Maijā un jūnijā var risināt jautājumus jūras transporta jomā, kā arī farmācijas sektorā. Šo laiku var veltīt mākslai, reliģijai, izglītībai. Veiksies tiem, kas pārzina varas virtuvi un ir gatavi manipulēt. Vasaras sākums pozitīvs tiem, kas saistīti ar politiku vai arodbiedrībām.

Saturns – noteiktības un disciplīnas simbols – turpinās atrasties Zivju zīmē, kas nav tam komfortablākā atrašanās vieta, tāpēc daudziem nokritīs rozā brilles un viņi pasauli ieraudzīs patiesajā gaismā. Periodā no augusta līdz decembrim Jupiters veidos negatīvu mijiedarbību ar Saturnu, kas var novest pie likumu neievērošanas, pārspīlējumiem. Īpaši aktuāla šī tēma būs augustā, kad vienlaikus veidojas Jupitera un Marsa negatīva mijiedarbība. Plūtons, kas saistīts ar izziņu, dziļiem transformācijas procesiem lielās ļaužu masās, turpinās dreifēt starp Mežāzi un Ūdensvīru, apliecinot vēlmi mainīt varu un noteikumus. Pārejot Ūdensvīra zīmē, Plūtons nesīs fundamentālus atklājumus zinātnē, ļaus labāk izprast informāciju tehnoloģijas, kā arī piešķirs lielāku varu sabiedriskām organizācijām. Ņemot vērā, ka Plūtons ir salīdzinoši agresīva planēta, vara, iespējams, tiks piešķirta privātām militārām kompānijām, kā arī dažāda veida formējumiem, kas aktīvi iesaistās kiberuzbrukumos. Ņemot vērā situācijas kontekstu, Plūtona atrašanās Ūdensvīra zīmē veicinās jaunāko aviācijas tehnoloģiju nonākšanu militārajā industrijā, tāpēc šis var būt veiksmīgs laiks investīcijām šajā sektorā.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.