Nu gluži kā nageti! Lai lieki netērētu eļļu, vienā piegājienā var pagatavot dažādas ēdienu variācijas.
Reklāma
Sastāvdaļas
- Brieža, stirnas vai aļņa gaļas gabaliņi
- Divas olas ar sinepēm vai mārrutkiem
- Rīvmaize
- Eļļa, garšvielas
Pagatavošana
Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, sakapā ar nazi vai sadauza ar āmurīti. Pamērcē olā, kas sakulta kopā ar sinepēm vai mārrutkiem, apviļā rīvmaizē. Šajā gadījumā var izmantot arī mannu. Liek uzkarsētā eļļā, apcep no visām pusēm, līdz kļūst zeltaini. Saliek uz šķīvja, kurā ieklāta papīra salvete, lai eļļa notek. Apkaisa ar pipariem, sāli. Pasniedz ar sojas, terijaki mērcēm vai vienkārši kečupu.