Šajā receptē dārzeņi var būt dažādi. Kam garšo burkāni, pievieno tos. Protams, arī mazie kartupelīši. Vistas gaļa ir liesa, ar neitrālu garšu, tāpēc tās gatavošanai var izmantot izteiksmīgas garšvielas, izvēlēties dažādas piedevas.
Sastāvdaļas
- 4 vistu kājiņas
- 400 g ķirštomātiņu
- 2 mazi cukīni
- 2 paprikas
- brokolis
- 2 ķiploka daiviņas
- sāls, pipari
Pagatavošana
Sakarsētā eļļā pannā apbrūnina vistu kājiņas, pārkaisa sāli, piparus un noņem no pannas.
Cukīni sagriež ripiņās, papriku lielās šķēlēs. Liek cepešpannā, pārslaka mazliet eļļas, pārber sīki sakapātas ķiploka daiviņas, sāli un piparus, samaisa un cep cepeškrāsnī 200 grādos 15 minūtes.
Dārzeņus apmaisa, pievieno ķirštomātiņus, brokoļus un vistu kājiņas, cep vēl 10 minūtes.
Gatavošanas beigās var uzbērt zaļos zirnīšus vai kādas konservētas pupas.
Vistu kājiņu vietā var ņemt atkaulotus vistu šķiņķīšus.