Pēc tradicionālās cūkgaļas karbonādes receptes var cept arī cukīni vai ķirbi.
Reklāma
Sastāvdaļas
- 2 cukīni
- 3 olas
- 100 g miltu
- Eļļa cepšanai
- Sāls
- Svaigi malti melnie pipari
- Eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Cukīni sagriež 1 cm biezās šķēlēs. Apkaisa ar sāli un atstāj sietā uz bļodas. Pēc 15 minūtēm cukīni šķēlītes nosusina papīra dvielī. Cukīni šķēles no abām pusēm apkaisa ar miltiem.
- Olas sakuļ ar dakšiņu, pievieno maltos piparus.
- Pannā lej eļļu 1 cm biezumā un uzkarsē. Cukīni šķēlītes mērc olā un liek uz sakarsētās pannas. Cep zeltainas no abām pusēm. Pasniedz karstas.