Brokastis ir nozīmīga ēdienreize, kurā ieteicams ēst olbaltumvielas un ogļhidrātus: pankūkas, pilngraudu maizi, kādu zivtiņu vai arī, protams, putru,

Reklāma

Sastāvdaļas 1 porcijai

  • 70 ml piena
  • 40 ml ūdens
  • 25 g rīsu pārslu
  • 35 g ķirbja
  • 30 g ābolu
  • 2 tējkarotes brūnā cukura
  • 1 tējkarote olīveļļas
  • sāls

Pagatavošana

Katliņā ieber sagrieztu ķirbi, pārlej ar ūdeni un liek vārīties. 

Kad ķirbis 3 minūtes vārījies, pielej pienu, pieber cukuru un rīsu pārslas. 

Turpina vārīt. Tikmēr sarīvē ābolu. 

Kad pārslas gatavas, pievieno sarīvēto ābolu, pielej nedaudz olīveļļas un samaisa. Pasniedzot pievieno valriekstus.

Ķirbis.