Izdevniecība "Latvijas Mediji" laidusi klajā rakstnieces, kino producentes, kā arī plānotāju zīmola "Dream Light Planner" autores un izdevējas, Leldes Kovaļovas piekto romānu "Aizdomas."

Reklāma

"Leldes Kovaļovas romāni vienmēr ir spriedzes pilni, sižeta pavērsieni pārsteidz pat pieredzējušus bestselleru lasītājus, taču darbība vienmēr notiek Latvijā, romāna varoņus mēs varam iztēloties kā savus kaimiņus vai paziņas - reālus cilvēku. "Aizdomas" mūs aizvedīs jaunas sievietes Loretas sarežģītā dzīves posmā, kad galvenā varone atklāj vīra iespējamo saistību ar Adelīnas Meieres slepkavību. Drīz aizdomu ēna klājas arī uz citiem vīra ģimenes locekļiem, katram no viņiem ir savs stāsts. Izrādās, arī pati Loreta glabā daudz noslēpumu. Visiem ir kāda saistība ar bojā gājušo noslēpumaino sievieti. "Aizdomas" šķiet psiholoģiski dziļākais autores darbs, jo patiesais nozieguma motīvs atklājas lēni, bet pārliecinoši" rakstniece, Rolanda Bula.

Par romānu

Adelīnas Meieres slepkavība šokēja visus mazpilsētas iedzīvotājus. Līdz šim drošajā apkārtnē slepkavību neviens pat neatminējās. Pagāja gads, un vainīgais netika notverts. Varbūt viņš bija kaimiņš, veikala pārdevējs vai kāds nejaušs garāmgājējs.

Tomēr ar laiku viss noklusa, un Meieres slepkavība nozuda aizmirstības miglā. Līdz dienai, kad apritēja gads kopš notikušā, un es atskārtu, ka manī pamodušās aizdomas.

Viss mans ķermenis to apzinājās. Pārliecība bija klātesoša manos kaulos un locītavās, pulsēja ikvienā ķermeņa šūnā. Jūs nenovēlētu šādas aizdomas pat savam ļaunākajam ienaidniekam.

Romāns, kas liek mocīties aizdomās, kuras nepamet lasītāju līdz pat pēdējām lappusēm. Stāsts, kas aicina uzdot jautājumus par cilvēka un dzīvnieka lomu šajā pasaulē.

Par rakstnieci

Lelde Kovaļova ir atzīta latviešu rakstniece un kino producente. Pēc debijas romāna "Bezvēsts pazudušās" motīviem uzņemta daudzsēriju filma ar Latvijas labāko aktieru dalību. "Aizdomas" ir autores piektais romāns.

KONTEKSTS

Grāmatu izdevniecība "Latvijas Mediji" darbu sāka 1998. gadā ar latviešu rakstnieka Vladimira Kaijaka romānu "Enijas bize". Oriģinālliteratūra allaž ir bijusi izdevniecības galvenais stūrakmens un veiksmes stāsts. Vairāki romāni saņēmuši "Lielo lasītāju balvu". Šodien izdevniecība "Latvijas Mediji" piedāvā oriģinālo un tulkoto literatūru, vēsturi un dokumentālo literatūru, praktiskās grāmatas, gadagrāmatas, kalendārus, bērnu grāmatas. Katru gadu izdevniecība lasītāju rokās nodod vairāk nekā 100 dažādu nosaukumu darbus.

Jaunākās grāmatas meklē izdevniecības veikalā šeit