Ja gatavo tēju viesiem vai dāvināšanai, tai nevajadzētu būt pārāk specifiskai ar lielu izteikti stipro ārstniecības augu saturu. Tomēr ir svētku vakars, nevis ārstēšanās seanss!

Noskaņu noteikti radīs žāvēti augļi un ogas, košas ziedlapiņas, citrusu miziņas, ingvers, kanēļa kriksītis, krustnagliņa, dažādas piparmētras, citrusainās dārza garšaugu šķirnes (citrontimiāns u. c.), rožu ziedlapiņas vai kardamona pāksts (piparkūkām vari samalt sēkliņas, bet miziņas pietaupīt tējām).

Ļoti skaisti izskatās fermentēta aveņu lapu tēja kopā ar kaltētām aveņu odziņām. Vai fermentētas ābeļu lapas ar baltām ābeļu ziedlapiņām un kaltētiem ābolu gabaliņiem, ko vēl var papildināt ar kādu oranžu pīlādžogu un kanēļa kriksīti.

PAR ŽURNĀLU "SPĪGANA"

"Spīgana" ir vienīgais ezoteriskas ievirzes žurnāls Latvijā, ko veido nevis žurnālisti, bet nozares praktiķi, daloties ar savām zināšanām, pieredzi un dzīvē pārbaudītiem ieteikumiem. Kopš iznākšanas sākuma (2020. gada februāra) "Spīgana" iepazīstina ar dažādām ezoterikas nozarēm – alternatīvās veselības praksēm, senajām zināšanām un šajā gadsimtā izveidotām sistēmām, kas rūpējas par cilvēka fizisko un garīgo veselumu, sava potenciāla un dvēseles uzdevuma apjautu.

Abonē žurnālu šeit.

"Spīgana",