Šajā receptē dārzeņi var būt dažādi. Kam garšo burkāni, pievieno tos. Protams, arī mazie kartupelīši. Vistas gaļa ir liesa, ar neitrālu garšu, tāpēc tās gatavošanai var izmantot izteiksmīgas garšvielas, izvēlēties dažādas piedevas.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 4 vistu kājiņas
  • 400 g ķirštomātiņu
  • 2 mazi cukīni
  • 2 paprikas
  • brokolis
  • 2 ķiploka daiviņas 
  • sāls, pipari

Pagatavošana

Sakarsētā eļļā pannā apbrūnina vistu kājiņas, pārkaisa sāli, piparus un noņem no pannas. 

Cukīni sagriež ripiņās, papriku lielās šķēlēs. Liek cepešpannā, pārslaka mazliet eļļas, pārber sīki sakapātas ķiploka daiviņas, sāli un piparus, samaisa un cep cepeškrāsnī 200 grādos 15 minūtes. 

Dārzeņus apmaisa, pievieno ķirštomātiņus, brokoļus un vistu kājiņas, cep vēl 10 minūtes. 

Gatavošanas beigās var uzbērt zaļos zirnīšus vai kādas konservētas pupas. 

Vistu kājiņu vietā var ņemt atkaulotus vistu šķiņķīšus. 

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.